Milyonlarca emeklinin gözü Kabine Toplantısında! İşte telaffuz edilen rakam

Milyonlarca emeklinin gözü, yarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısı'nda olacak, emekliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği rakamı bekliyor. Kabine toplantısında 12 bin ya da 12 bin 500 TL rakamın çıkması bekleniyor.

Milyonlarca emeklinin gözü Kabine Toplantısında! İşte telaffuz edilen rakam

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yarın Beştepe'deki Kabine toplantısının da 1 numaralı gündemi olacak en düşük emekli maaşlarına 12 bin ya da 12 bin 500 TL zam telaffuz edildiği öne sürüldü.

Sıfır zam alan 1,8 milyon kişi için yeni rakam Kabine Toplantısı’nda şekillenecek. Emekli kök maaş zammı için nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek.

En düşük emekli aylığına zam yapılacağı kulisleri gündeme gelmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile AK Parti’nin ekonomi kurmayları geçtiğimiz hafta hummalı bir çalışma yürüttü.

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler bu haftayı işaret ederek "Emekli zammını önümüzdeki hafta başında açıklarız" demişti. Emekli zammı için ilk etapta 11.500-12.000-12.500 TL olmak üzere 3 farklı rakam ortaya çıkarken Ankara kulislerinde dolaşan son bilgilere göre masada 2 farklı seçenek kaldı.

Milyonlarca emeklinin gözü Kabine Toplantısında! İşte telaffuz edilen rakam

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.