Başkan Kuş yeni düzenlemeleri inceledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Balıklıgöl Platosu ve çevresinde uygulanmaya başlayan zabıta tedbirleri sonrası bölgede incelemelerde bulundu.

Başkan Kuş yeni düzenlemeleri inceledi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa'nın kalbi konumundaki tarihi ve turistik bölgelerinden olan Halilürrahman Gölü ve çevresindeki görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması, kaldırım işgali önlenmesi, seyyar satıcı ve motosiklet girişine kısıtlama getiren zabıta uygulamalarını, meclis üyesi Yakup Kılınç ile birlikte yerinde inceledi.

Tarihi Balıklıgöl'den başlayarak Dergah Çarşısı, Akarbaşı Caddesi ve Ucuzluk Pazarı'nda yer alan esnafı işyerlerinde ziyaret eden Başkan Kuş ve meclis üyesi Kılınç, hayata geçirilen uygulama hakkında esnaflardan bilgi aldı.

Ucuzluk Pazarı esnafının Millet Bahçesi'nde maç talebine Cumartesi akşamı randevu verdiği belirtlilen Başkan Kuş, bölgeyi gezen ziyaretçiler ve vatandaşlarla da sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Esnaf ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Kuş, kendisine iletilen talepleri not alarak acil konularda ilgili birimlere talimat verdi.

 

Başkan Kuş yeni düzenlemeleri inceledi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.