Evinde bu sarı fincandan olan yaşadı! Gram altınla yarışıyor

Eskiden hemen her evde bulunan ve günümüzde pek tercih edilmeyen sarı fincan takımları, şimdilerde altın değerinde bir antika olarak karşımıza çıkıyor. 50'li yıllarda popüler olan bu takımlar, günümüzde antika değeri görerek adeta servet değerine ulaştı. Yeni nesil bu fincanlara pek ilgi göstermese de, ortalama fiyatları 2 bin 250 liraya kadar çıkıyor.

Evinde bu sarı fincandan olan yaşadı! Gram altınla yarışıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eskiden pek çok evde bulunan ve günümüzde pek tercih edilmeyen sarı fincan takımları antika değeri kazanarak adeta altınla yarışıyor. 50'li yıllarda hemen her evde rastlanan bu fincanlar, artık 2.250 TL gibi yüksek fiyatlara alıcı buluyor.

ANTİKA DEĞERİNDE FİNCANLAR: 2.250 TL VE ÜZERİ FİYATLARLA

Bu özel fincan takımları, ikinci el ve online alışveriş sitelerinde 2.250 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Gram altın fiyatına yaklaşan bu fincanlar için antikacılardan daha da yüksek teklifler alabilirsiniz. Aile yadigarı olan bu fincanlar, sahiplerine beklenmedik bir gelir kaynağı oluşturuyor.

SOSYAL MEDYADA DOLANDIRICI DİKKAT!

Sosyal medya platformlarında antikacılar bu tarz fincan takımlarını yüksek fiyatlarla satın almak istediklerini duyuruyor. Bu durum dolandırıcıların da dikkatini çekmiş durumda. Benzer ürünleri antika fiyatına satmaya çalışan dolandırıcıların sayısı her geçen gün artıyor.

SARI FİNCAN TAKIMLARININ DEĞERİ ARTIYOR

1905 yılında ABD'de kurulan cam eşya üreticisi Anchor Hocking, o günden bu yana satışlarını sürdürüyor. Ancak şirket, eski ürünler yerine daha modern ürünler üretmeyi tercih ediyor. Bu durum, antika sarı fincan takımlarının değerini daha da artırıyor.

Evinde bu sarı fincandan olan yaşadı! Gram altınla yarışıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.