Şanlıurfa Valisi gidecek mi? Kararname bir aya çıkıyor

Resmi Gazete’de yayımlanan son atama kararlarına göre, Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ illerinin valileri değişirken, ağustos ayında daha geniş kapsamlı bir valiler kararnamesi hazırlandığı ileri sürülüyor. Bu kararnameye Şanlıurfa'nın dahil olup olmayacağı ise merak konusu.

Şanlıurfa Valisi gidecek mi? Kararname bir aya çıkıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarında Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ valiliğine yeni isimler getirildi.

Bu kararın ardından gözler Ağustos ayı için planlanan geniş çaplı valiler kararnamesine çevrildi. Diyarbakır, Malatya, Kocaeli, Çanakkale ve Elazığ valiliklerine yapılan yeni atamaların ardından, Şanlıurfa'nın da bu kararname kapsamında yer alıp almayacağı merak konusu.

“30 İLİ KAPSAYACAK OLAN ASIL KARARNAMENİN HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Gazeteci Cengiz Aksan'ın iddiasına göre, dün gece yayınlanan kararname acil ihtiyaçlardan dolayı hazırlandı ve asıl kapsamlı kararname ağustos ayının ikinci yarısında yayınlanacak. 

30 ili kapsayacak olan asıl kararnamenin hazırlıkları devam ettiğini öne süren Aksan açıklamasında şunları kaydetti:

“Dün gece yayınlanan Valiler Kararnamesi, Diyarbakır'a atama yapılması gerektiği ve Malatya Valisi'nin değişmesi zarureti oluştuğu için alelacele hazırlandı. Ağustos ayının ikinci yarısına yetiştirilmesi hedeflenen ve yaklaşık 30 ili kapsayacak olan asıl kararnamenin hazırlıkları devam ediyor.”

 

 

Şanlıurfa Valisi gidecek mi? Kararname bir aya çıkıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.