Sıfır faizle sıfır otomobil fırsatı! Fiat sevilen modeli için dev kampanya başlattı

Fiat, Türkiye'nin en çok tercih edilen ticari araçlarından biri olan Fiorino için büyük bir kampanya başlattı. Temmuz ayına özel olarak sunulan bu kampanya ile Fiat Fiorino modelleri sıfır faizli taşıt kredisi imkanıyla müşterilerin karşısına çıkıyor. İşte kampanyanın detayları…

Sıfır faizle sıfır otomobil fırsatı! Fiat sevilen modeli için dev kampanya başlattı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu özel kampanya kapsamında, 2024 model yılı sıfır kilometre Fiat Fiorino 1.3 M.jet Dizel ve Fiorino Cargo modelleri için geçerli olacak olan sıfır faizli kredi seçeneği, 2 Temmuz ile 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya dahilinde sunulan kredi imkanı 12 ay vadeli olarak sağlanıyor ve aylık taksit tutarı 16.666,67 TL olarak belirlenmiş durumda.

KREDİ KOŞULLARI 

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin dikkat etmesi gereken bazı detaylar bulunuyor. Örneğin, 200.000 TL'ye kadar olan kredi kullanımlarında 2.100 TL kredi tahsis ücreti ve 200 TL rehin tesis ücreti talep ediliyor. Daha yüksek kredi tutarları için bu ücretler artıyor.

Fiat yetkilileri, bu kampanyanın sadece belirtilen modeller için geçerli olduğunu ve stoklarla sınırlı olduğunu belirtiyor. Kampanya detayları ve başvuru koşulları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, Fiat yetkili satıcılarına başvurabilirler.

 

 

 

 

Sıfır faizle sıfır otomobil fırsatı! Fiat sevilen modeli için dev kampanya başlattı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.