Bu haber Şanlıurfalıları perişan edecek!

MGM’den alınan bilgilere göre, önümüzdeki hafta boyunca doğu bölgeleri hariç tüm bölgelerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Doğu bölgelerinde ise sıcaklıklar mevsim normalleri civarında olacak. Peki, Şanlıurfa’da hava nasıl olacak?

5

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 8-12 Temmuz 2024 haftası hava durumu tahminin paylaştı. Peki Meteoroloji'nin açıkladığı verilere göre Şanlıurfa’da hava durumu nasıl olacak? Bugün, yarın ve bu hafta hava nasıl? Bu hafta hava durumu yağmurlu mu geçecek? Bu hafta hava sıcaklıkları yükselecek mi? işte 

Son verilere göre hava sıcaklıkları doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

Bu gece saatlerinden itibaren Trabzon ve Giresun'da, yarın sabah saatlerinden itibaren ise Samsun'un doğusunda yerel kuvvetli, Ordu çevrelerinde çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

ŞANLIURFA'DA HAVA DURUMU

Şanlıurfa'da önümüzdeki hafta boyunca hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.Pazartesi ve Cuma günleri en sıcak, Çarşamba günü ise en serin gün olacak. Yağış beklenmiyor.

İşte Şanlıurfa’da hava durumu:

Pazartesi (08 Temmuz): Sıcaklık 28°C ile 40°C arasında değişecek.

Salı (09 Temmuz): Sıcaklık 29°C ile 41°C arasında değişecek.

Çarşamba (10 Temmuz): Sıcaklık 27°C ile 40°C arasında değişecek.

Perşembe (11 Temmuz): Sıcaklık 28°C ile 41°C arasında değişecek.

Cuma (12 Temmuz): Sıcaklık 27°C ile 40°C arasında değişecek.