Şehrin göbeğinde yer alan dev AVM 78 milyon dolara satıldı

Ülke genelinde çoğu şirket büyümek için marka değerini arttıracak çeşitli adımlar atıyor. Bu kapsamda Katılımevim, Bursa Nilüfer'deki CarrefourSA Alışveriş Merkezi’nin yüzde 70 hissesini 78.5 milyon USD karşılığında satın aldı. Bu önemli hamle, Katılımevim'in büyüme stratejisi doğrultusunda kaydettiği büyük adımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Şehrin göbeğinde yer alan dev AVM 78 milyon dolara satıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katılımevim Yönetim Kurulu, 01 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda gayrimenkul yatırımlarına devam etme kararı aldı. 

Bu doğrultuda, Bainbridge Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye ait olan CarrefourSA Bursa AVM, 78.519.326 USD bedelle Katılımevim portföyüne dahil edildi. Yapılan bu anlaşma, Katılımevim'in sektördeki güçlü konumunu pekiştirdi.

 

BURSA'NIN KALBİNDE YENİ YATIRIM

CarrefourSA Bursa AVM, 100.000 metrekarelik geniş bir alana yayılmış durumda. Alışveriş merkezinde, toplam 60.325 metrekare kiralanabilir alanda 131 normal mağaza, 13 büyük ölçekli mağaza, bir büyük market ve bir sinema salonu bulunuyor. Bu yatırım, Katılımevim'in portföyünü zenginleştirirken, Bursa halkına da yeni alışveriş ve eğlence olanakları sunacak.

 

YATIRIMCIYA MÜJDE

Katılımevim, bu önemli gelişmeyi yatırımcılarına duyurdu. Şirket yetkilileri, bu yatırımın Katılımevim’in büyüme stratejisinin bir parçası olduğunu ve gelecekte daha fazla yatırımlar yapmayı planladıklarını belirtti. Katılımevim, yatırımcılarına gelecek projelerle ilgili detayları önümüzdeki dönemde paylaşacağını açıkladı. Bu haber, yatırımcılar arasında büyük bir heyecan ve beklenti yarattı.

Şehrin göbeğinde yer alan dev AVM 78 milyon dolara satıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.