Türkiye’nin yumurta devi iflas bayrağını çekti! Yüzlerce çalışan…

Türkiye'nin en bilinen yumurta markalarından biri olan Baranok Yumurta, ekonomik zorluklar nedeniyle iflas etti. 51 yıllık geçmişe sahip olan Konya merkezli firma, artan mali yükler ve ekonomik krizin getirdiği zorluklarla başa çıkamayarak kapılarını kapatmak zorunda kaldı. Bu durum, yüzlerce çalışanın işsiz kalmasına ve sektörde büyük bir şaşkınlık yaratmasına neden oldu.

Türkiye’nin yumurta devi iflas bayrağını çekti! Yüzlerce çalışan…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye'nin en köklü yumurta üreticilerinden biri olan Baranok Yumurta, 51 yıllık serüvenine ekonomik zorluklar nedeniyle son verdi. 

Konya merkezli firma, vergi borçları sebebiyle iflas başvurusu yaparak sektörde ve halk arasında büyük bir üzüntüye yol açtı.

Halktv.com.tr’de yer alan habere göre Baranok Yumurta'nın iflası, Türkiye'deki ekonomik krizin ve artan şirket iflaslarının bir göstergesi olarak görülüyor. Son yıllarda birçok sektörde yaşanan mali zorluklar, Baranok Yumurta gibi köklü firmaları da etkisi altına almış durumda.

YÜZLERCE KİŞİ İŞSİZ KALDI

Baranok Yumurta'nın kapanmasıyla birlikte yüzlerce çalışan da işsiz kaldı. Ekonomik krizin gölgesinde işsiz kalan bu kişilerin önümüzdeki süreçte yeni bir iş bulması zorlaşacak gibi görünüyor.

VERGİ BORCU DİKKAT ÇEKTİ

Baranok Yumurta'nın iflasında vergi borçlarının da önemli bir rol oynadığı belirtiliyor. Konya İhtisas Vergi Dairesi Müdürlüğü'nün şirkete 431 bin 220 TL'lik alacağı olması, iflasın nedenleri arasında gösteriliyor.

 

Türkiye’nin yumurta devi iflas bayrağını çekti! Yüzlerce çalışan…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.