İktidar ve muhalefet aynı gezide buluştu! Aralarında Şanlıurfa milletvekili de var

Siyasi arenada sıkça karşı karşıya gelen iktidar ve muhalefet milletvekilleri, Çin’e gerçekleştirdikleri ziyaretle dikkat çekti. 7 AKP, 3 CHP ile 1’er DEM ve İYİ Parti milletvekilinin yer aldığı 12 kişilik TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Komisyonu, çeşitli incelemelerde bulunmak amacıyla Çin’e gitti. Komisyonda Şanlıurfa milletvekili de yer alıyor.

İktidar ve muhalefet aynı gezide buluştu! Aralarında Şanlıurfa milletvekili de var

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birçok konuda birbirlerine zıt düşen iktidar ve muhalefet milletvekilleri, beraber Çin’e ziyaret gerçekleştirdi.

7 AK Parti, 3 CHP, 1’er DEM ve İYİ Parti milletvekilinin yer aldığı 12 kişilik TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Komisyonu, çeşitli incelemelerde bulunmak amacıyla Çin’e gitti. Heyetin başkanlığını ise eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Komisyon Başkanı Mustafa Varank üstlendi.

 

ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ ÖMER ÖCALAN HEYETTE YER ALDI

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, DEM adına Abdullah Öcalan’ın yeğeni ve Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan da heyette yer aldı. Geziye katılan diğer milletvekilleri ise AK Parti’den Şahin Tin, Cevahir Uzkurt, Adem Çalkın, Arslan Tatar, Ziya Aldatmaz ve Eyüp Özkeçeci; CHP’den Müzeyyen Şevkin, Ednan Arslan ve Şeref Arpacı; İYİ Parti’den ise Rıdvan Uz oldu.

 

ÇİN’İN TEKNOLOJİ VE ENERJİ TESİSLERİNDE İNCELEMELER

TBMM heyeti, Çin’in Shenzhen ve Dongguan kentlerindeki enerji ve teknoloji tesislerini ziyaret etti. Gezi sırasında otonom sürüş teknolojileri, elektrikli araçlar, yenilenebilir enerji ve depolama teknolojileri konularında detaylı incelemelerde bulunuldu. Mustafa Varank, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Otonom sürüş, elektrikli araçlar, yenilenebilir enerji ve depolama teknolojileri konusunda Türkiye ve Çin’in önümüzdeki dönemde yapabileceği iş birlikleri var” şeklinde konuştu.

İktidar ve muhalefet aynı gezide buluştu! Aralarında Şanlıurfa milletvekili de var

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.