Skandal olayın ardından MHP’den tepki: Suriyeliler ülkelerine dönmelidir

Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine vatandaşlar sokağa döküldü. Olaya MHP'den de sert tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir "Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir" mesajıyla dikkat çekti.

Skandal olayın ardından MHP’den tepki: Suriyeliler ülkelerine dönmelidir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri Melikgazi'de 5 yaşındaki çocuğun taciz edilmesi mahalleliyi ayağa kaldırdı, vatandaşlar sokağa çıkıp dükkanları ateşe verdi. Türkiye genelinde tepkilere neden olan olay nedeniyle MHP'den Suriyeliler hakkında açıklama geldi.

Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir sosyal medyadan yaptığı açıklamada Suriyelilerin ülkelerine dönmesi gerektiğini belirterek şunları kaydetti:

"Kayseri’de bir çocuğumuza yönelik sergilenen insanlık dışı davranışta bulunan Suriyeli şahıs gözaltına alınmış ve hakkındaki işlemlere başlanmıştır. Konuyla ilgili olarak Kayseri Valiliği’nce yapılan açıklamanın dikkate alınması ve hemşerilerimizin huzurunu kaçıracak provokasyonlara mahal verilmemesi elzemdir. Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir."

Skandal olayın ardından MHP’den tepki: Suriyeliler ülkelerine dönmelidir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.