Bakan Işıkhan'dan mesleki eğitim kursiyerlerine müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, mesleki eğitim kurslarına katılan kursiyerlerin günlük cep harçlıklarının yüzde 43 ile yüzde 75 arasında artırılacağını duyurdu. Bakan Işıkhan, ayrıca deprem bölgesine özel olarak vatandaşları destekleyici adımların süreceğini belirtti.

Bakan Işıkhan'dan mesleki eğitim kursiyerlerine müjde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, mesleki eğitim kurslarına katılan kursiyerler ile ilgili bir paylaşım yaptı. 

Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mesleki eğitim kurslarına katılan kursiyerlerin günlük cep harçlıklarına ilave yüzde 30 artış yapılacak. Bakan Işıkhan, bu adımın kursiyerlere hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

Bakan Işıkhan, "Mesleki eğitim kurslarına katılan kursiyerlerin günlük cep harçlıklarını yüzde 43 ile yüzde 75 arasında artırıyoruz. Ayrıca deprem bölgesine özel, vatandaşlarımızı destekleyici adımlarımızı sürdürüyoruz. Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde mesleki eğitim kurslarına katılan kursiyerlerin günlük cep harçlıklarını ilave yüzde 30 artırımlı ödeyeceğiz. Kursiyerlerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bakan Işıkhan'dan mesleki eğitim kursiyerlerine müjde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.