Şanlıurfalı şehit aileleri ve gazilere müjde! Büyük indirim geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında imzalanan protokol kapsamında, şehit yakınları, gaziler ve engelli vatandaşlara uçuşlarda büyük indirimler sağlanacağını açıkladı. Şanlıurfa'daki şehit aileleri, gaziler ve engelli vatandaşlar da iç hat ve KKTC seferlerinde yüzde 50, dış hatlarda yüzde 20 indirimli uçabilecekler. Engelli vatandaşlar ise iç hat ve KKTC seferlerinde yüzde 20, dış hatlarda yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

Şanlıurfalı şehit aileleri ve gazilere müjde! Büyük indirim geliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında imzalanan yeni protokol ile şehit yakınları, gaziler, maluller ve yakınlarına büyük indirimler sağlanacağını duyurdu. 

Bu kapsamda, tüm şehit yakınları, gaziler ve gazilerin yakınları, iç hat ve KKTC seferlerinde yüzde 50, dış hat seferlerinde ise yüzde 20 indirimli uçabilecek. Ayrıca, engelli vatandaşlarımız iç hat ve KKTC uçuşlarında yüzde 20, dış hat uçuşlarında ise yüzde 25 indirimden yararlanabilecek.

Şanlıurfa'daki şehit aileleri, gaziler ve engelli vatandaşlar da bu önemli indirimlerden faydalanabilecek.

Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile AJet arasında imzalanan protokol ile; Tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları, malul ve malul yakınları İç hat ile KKTC seferlerinde yüzde 5️0️dış hatta yüzde 2️0️,   Engelli vatandaşlarımız ise İç hat ve KKTC uçuşlarında yüzde 2️0️, dış hatta yüzde 2️5️ indirimli uçabilecek. Şehitlik ve gazilik makamına erişen tüm vatandaşlarımızın ve yakınlarının son nefesimize kadar yanındayız”.

Şanlıurfalı şehit aileleri ve gazilere müjde! Büyük indirim geliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.