Şanlıurfa dahil 40 ilde düzenlendi: Yüzlerce gözaltı

Şanlıurfa’da dahil 47 İlde zehir tacirlerinin oluşturduğu yerel suç örgütlerine, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilen, 445 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa dahil 40 ilde düzenlendi: Yüzlerce gözaltı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Narkoçelik-23” operasyonlarında, 304.5 Kg uyuşturucu madde ve 96 Bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini bildirdi. Ayrıca operasyonlarda 445 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından, "47 İlde Kurban Bayramı öncesi başlayıp tatil boyunca devam eden; Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-23” operasyonlarında;

304,5 Kg uyuşturucu madde ve 96 Bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 445 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince;

912 ekip ve 1.985 personel, 12 hava aracı ve 13 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Antalya, Rize, Mersin, Bursa, Konya, Diyarbakır, İstanbul, Şanlıurfa, Kayseri, Kocaeli, Osmaniye, Denizli, Erzurum, Eskişehir, Muğla, Sakarya, Samsun, Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Manisa, Tekirdağ, Van, Batman, Yalova, Amasya, Bolu, Niğde, Şırnak, Balıkesir, Mardin, Bartın, Karaman, Nevşehir, Uşak, Ordu, Trabzon, Adıyaman, Düzce, Edirne, Erzincan, Iğdır ve Sivas olmak üzere 47 ilde "NARKOÇELİK-23” operasyonları düzenlendi.

“NARKOÇELİK-23” operasyonlarında;  304 bin 5 Kg uyuşturucu madde ve 69 Bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 445 bin  Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı”

 

Şanlıurfa dahil 40 ilde düzenlendi: Yüzlerce gözaltı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.