Şanlıurfalı vekilin "Cumhur İttifakı dağılırsa ne olur?" açıklaması!

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Cumhur İttifakı'nın dağılması durumunda ortaya çıkabilecek olumsuz senaryoları değerlendirdi. Özyavuz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin iftiralarla temellenmiş ağır sabotaj ve suçlamalarla zaafa uğrayıp içine kapanması veya siyaset dışı arayışlara sapması halinde, Cumhur İttifakı'nın duvara toslayıp dağılabileceğini belirtti.

5

ŞANLIURFA- MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı'nın dağılması durumunda ortaya çıkabilecek olumsuz senaryoları değerlendirdi.

Özyavuz, Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin ve Türk milletinin çıkarlarını koruma noktasında önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, ittifakın dağılmasının Türkiye'ye zarar vereceğini ifade etti.

Özyavuz, açıklamasında şunları söyledi: 

"Milliyetçi Hareket Partisi; şayet iftirayla temellenmiş ağır sabotaj ve suçlamalarla zaafa uğrayıp içine kapanırsa hatta siyaset dışı arayışlara saparsa, Cumhur İttifakı duvara toslayıp dağılırsa emperyalizmin tetikçileri, dışarıdan güdümlü işbirlikçiler biliniz ki bayram edeceklerdir. Onların bayramı Türkiye’nin ve Türk milletinin matemidir. Allah’ın izni ve inayetiyle onlara bayram değil layık oldukları zilleti her aşama ve seviyede yaşatacağız".