Şanlıurfalı vekil "Birecik su sorunu çözülemiyor" dedi! Sonra teşekkür etti

DEM Parti Kocaeli Milletvekili Şanlıurfalı Ömer Faruk Gergerlioğlu, Birecik'te uzun süredir yaşanan su sıkıntısının halen çözülemediğini ve vatandaşların bu konuda kendilerine başvurduğunu belirtti. Daha sonra bu sorunla ilgili olarak, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Emin İzol ile de temas kurduğunu belirten Gergerlioğlu, İzol'un kendisine arıtma tesisi çalışmalarının devam ettiğini ve yıl sonuna kadar Birecik'in suya kavuşacağını ilettiğini ifade etti.

5

ŞANLIURFA- DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun gündeminde memleketi Şanlıurfa vardı.

Gergerlioğlu, Birecik'te uzun süredir yaşanan su sıkıntısının halen çözülemediğini ve vatandaşların bu konuda kendilerine başvurduğunu belirtti. 

Gergerlioğlu, yaptığı açıklamada, "Vatandaşlar bize başvuruyor ve Birecik'teki su sıkıntısının halen devam ettiğini dile getiriyorlar. Bu mesele, yıllardır çözülememiş bir sorun olarak karşımızda duruyor. Vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için bu sorunun bir an önce çözülmesi gerekmektedir," dedi.

Bu sorunla ilgili olarak, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Emin İzol ile de temas kurduğunu belirten Gergerlioğlu, İzol'un kendisine arıtma tesisi çalışmalarının devam ettiğini ve yıl sonuna kadar Birecik'in suya kavuşacağını ilettiğini ifade etti. Gergerlioğlu, "Genel Müdür Emin İzol, su sıkıntısını bildiklerini ve arıtma tesisi çalışmalarının devam ettiğini, yıl sonuna kadar Birecik'in suya kavuşacağını iletti. Konuyla ilgili hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederim," dedi.