AK Parti, DEDAŞ'tan 4 talepte bulundu

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Şanlıurfa'da artan elektrik kesintileri nedeniyle DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Naci Obut'u ziyaret ederek çözüm arayışına girdi. Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiğini belirten Delioğlu, Obut'tan kesintilerin nedenlerini ve çözümüne yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldıklarını ifade etti. Arızalara hızlı müdahale ve vatandaşla iletişim konularının önemine dikkat çektiğini vurgulayan Delioğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na konuyla ilgili olarak müfettiş talebinde bulunduklarını da dile getirdi.

AK Parti, DEDAŞ'tan 4 talepte bulundu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da son günlerde artan elektrik kesintileri, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor. Özellikle sıcaklıkların yükseldiği bu dönemde sıkça yaşanan kesintiler, Şanlıurfalıların günlük yaşamını olumsuz etkiliyor. Bu durum karşısında vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirerek yetkililerden acil çözüm talebinde bulundu.

Bu gelişmeler üzerine AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş  (DEDAŞ) Şanlıurfa İl Müdürü Naci Obut’u ziyaret etti. 

Vatandaşların yaşadığı sıkıntıları yakından takip ettiğini belirten Delioğlu, Obut'tan kesintilerin nedenlerini ve çözümüne yönelik çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldıklarını ifade etti.

Delioğlu görüşmenin detaylarına ilişkin Gazete İpekyol’a  açıklamada bulundu.

Kesintilerin sebepleri ve çözümüne yönelik çalışmalarla ilgili DEDAŞ Şanlıurfa İl Müdürü Naci Obut’dan bilgi aldığını belirten Delioğlu, arızalara hızlı müdahale edilmesinin ve vatandaşla iletişimin önemini vurguladığını kaydetti.

DELİOĞLU: BAKANLIKTAN MÜFETTİŞ TALEBİNDE BULUNDUK

Başkan Delioğlu ayrıca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na konuyla ilgilenmesi için müfettiş talebinde bulunduklarını da ifade etti.

ELEKTRİK ARIZALARINA HIZLI MÜDAHALE TALEBİ

Elektrik arızalarında hızlı müdahale taleplerini de ilettiklerini söyleyen Delioğlu, ”Elektrik arızalarına hızlı müdahale edilmesi için Müdüre taleplerimiz ilettik. Müdür beye kesintilerin önüne geçmek için bazı yatırımlar gerekiyor dedik, o da bize yatırımlar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor dedi.” ifadelerini kullandı.

“İLETİŞİMİ SIKI TUTUN DEDİM, MÜDÜR BEYDE SAĞOLSUN BİZİ HAKLI BULDU”

“Ben elektrik kesintileri sonrasında vatandaş onlarca sefer aramasına rağmen arıza oluşturulmadığı ve telefonların sürekli meşgul çaldığı şikayetini ilettim.” diyen Başkan Delioğlu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Müdür bunun içinde gerekli personelin alınacağını söyledi. Ben müdüre vatandaşla iletişimi sıkı tutun dedim, müdür beyde sağolsun bizi haklı buldu. En kısa sürede, arızlara hızlı müdahale edebileceğini, yatırımların hızlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını, iletişim için yeni personel alımı için görüşmelerini başladığını bizlere söyledi”

AK Parti, DEDAŞ'tan 4 talepte bulundu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.