Gazze’den İslam alemine çağrı yapılmıştı! Şanlıurfalı başkan çağrıya karşılık verdi

İsrail’in Gazze’ye yönelik soykırımına karşı direnen Kassam tugayları, Arife günü tüm İslam aleminden dua istedi. Kassam tugaylarının dua çağrısı nedeniyle ESDER Şanlıurfa Şube Başkanı Enes Bakırcı Kabe’den mukabelede bulundu.

5

Esnaf sanatkarlar derneği ESDER Şanlıurfa Şube Başkanı Enes Bakırcı Kassam tugaylarının Arife günü dua çağrısına Kabe’den mukabelede bulundu.

Bakırcı Kabe’den yaptığı mukabelede şu ifadelere yer verdi:

“Arife günü Haccılardan dua isteyen islam ümmetinin onurunu, gururunu, izzetini koruyan mescidi aksa ve Kudüs’ü canları pahasına  bütün siyonist, emperyalist şer cepheye karşı cihad eden kassam tugaylarının aslanlarının dua çağrısına Türkiyeli Müslümanlar olarak Kabe’den mukabelede bulunuyoruz.

Ey yerlerin ve göklerin sahibi! Gündüzü ve geceyi; dünü, bugünü ve geleceği kuşatan Rabbimiz! Sen ki bizi direniş cephesiyle lütuflandırdın! Bize Muhammed Dayf’ı, Yahya Sinvar’ı, Ebu Ubeyde’yi, Ebu Hamza’yı, Yahya Seri’yi hediye ettin! Bizlere nasıl yaşanacağını, nasıl direnileceğini ve nasıl ölüneceği öğreten liderler gönderdin! Kurumuş dünyamızı, bunalmış gönüllerimizi direniş nimetiyle bereketlendirdin!

 

Allah’ım! Ey Celal ve Cemal sahibi Rabbimiz!

Sen ki, tünellerin altında yaşayanların çağrısını dünyanın dört bir yanına ulaştırdın! Gönülleri Filistin aşkıyla doldurdun, önümüzü Aksa Tufanı’yla aydınlattın, bütün bir insanlığı Filistin bayrağı altında buluşturdun!

Bizler senin sonsuz kudretin karşısında boyun eğdik! Sınırsız merhametine ve engin inayetine sığındık. Bütün övgüler sanadır Rabbim!

Ey Rabbim, senden başka İlah yoktur ve senin iznin olmadan bir yaprak bile kımıldamaz!

 

Allah’ım, direniş nimetini baki kıl!

Direniş cephesinin aziz komutanlarını sana emanet ediyoruz! Onları bozguncuların, yalancıların, zalimlerin şerrinden koru! Onlara açık ve kalıcı bir zafer nasip et!

Şeyh Ahmet Yasin’in, Abbas Musavi’nin, Abdülaziz Rantisi’nin ve İmad Muğniye’nin pak kanları hürmetine mazlumların, madunların, mahrumların kalplerini birbirine yakınlaştır Allah’ım. Dinleri, dilleri, coğrafyaları farklı olsa da bütün özgür vicdanlı insanların ellerini direniş cephesinde buluştur!

Şu mübarek günlerin hatırına; Zilhicce ayının, Kabe’nin ve Aksa’nın hatırına bütün gönülleri direniş cephesinin sevgisiyle doldur! Bizleri bu mücadelenin bir parçası kıl! Sözümüzün sapmasına, kalbimizin eğrilmesine izin verme!

Eğer senin yardımın olmazsa biz cahillerden, yolunu kaybetmişlerden oluruz. Bizlere yolumuzu kaybettirme Allah’ım.

Bütün bir insanlığın necat bulacağı günleri yakınlaştır! Senden gelecek her hayra muhtacız!

Selam olsun Siyonistlerin burnunu yere sürtüren Gazze’nin yiğit komutanı Yahya sinvor ve Muhhamed deyf’e Kızıldeniz’i Dünya müstekbirlerine cehheneme çeviren Veysel karaninin torunları Enserullah lideri Abdulmelik El husi ve Mücahidlerine Selam olsun ,Kuzeyi siyonislere yaşanmaz hale getiren Hizbullah Genel sekreteri Hasan Nasrallaha ve Rıdvan güçlerine selam olsun, Bütün Direniş cephesine karşılıksız Yardım eden İran İslam cumhuriyeti Dini lideri Ali Hamaney ve Tüm komutanlarına selam olsun, Selam olsun Haşdi şabi yiğitlerine, Selam olsun Suriye’den direnişe destek veren mücahitlere, Bizlere mescidi aksa ve Kudüs şerifin bir toprak parçası olmadığını iman meselesi olduğunu aşılatan D-8 islam birliği kurucusu Kıbrıs Fatih’i  54 Hükümet Başbakanı Cennet mekan Prf Dr NECMEDDİN Erbakan Hocamızın Ruhaniyetine ve yolunu takip eden Milli görüşçü Saadet partililere selam olsun.Allahu Ekber Allahu Ekber Allahu Ekber  Kahrolsun israil Kahrolsun Amerika kahrolsun işbirlikçi kukla hükümetler…. ElhamdullihiRabbilalemin…”