Şanlıurfalı yarışmacı Masterchef'e damga vurdu!

ÖZEL HABER | Türkiye'nin çok izlenen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2024’ün dün geceki eleme programına, Şanlıurfalı yarışmacı Mehmet Almaz damgasını vurdu. 3 evet ile bir sonraki tura geçen Almaz, stüdyoda şefler ile halay çekti.

Şanlıurfalı yarışmacı Masterchef'e damga vurdu!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala















ŞANLIURFA- Heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’nin yeni bölümüne Şanlıurfalı şef Mehmet Almaz damga vurdu. 

Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor.

O yarışmacılardan biride Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde yaşanan Mehmet Almaz oldu.

Dün akşamki ön eleme turunda jürinin karşısına çıkan Almaz, Şanlıurfa’ya ait Üzlemeli pilavı yorumlamayarak şeflere sundu.

Üç şeften de evet alan Şanlıurfalı yarışmacı bir üst tura çıkmaya hak kazandı.  Almaz, daha sonra Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile halay çekti. 

Mehmet Almaz yarışma sonrası duygularını şöyle ifade etti:

“Memleketin her evladına sesleniyorum "asla pes etmeyin" Bir Urfalı şef olarak Şanlıurfa’nın kuzusundan halayından topraklarında yetişen her bereketinden faydalanmak istedim. Benim en büyük bakış açım sanat görselik'tir. Moda tasarımdan aşçılığa yönelmem bu nedendedir. Danilo şefin memo koş koş demesini hala unutamıyorum, birde halay çekmek; hayatımda unutamayacağım anlardan bir tanesiydi.  Sosumu arkada unutmama rağmen gelip tabağımın bütün elementlerini yetiştirip ve 3 evet alıp ikinci tura geçmeyi başardım. Daha bitmedi yeni başlıyorum”.

Şanlıurfalı yarışmacı Masterchef'e damga vurdu!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.