Şanlıurfa resmen yanıyor!

Türkiye'nin en sıcak şehirlerinden biri olan Şanlıurfa'da adeta bir cehennem yaşanıyor. Hava sıcaklıklarının etkisini arttırarak göstermeye başladığı Şanlıurfa'da termometreler bugün 44 dereceyi gösterdi. Sıcaklıktan korunmak isteyen vatandaşlar serinlemek için gölgelik alanlara ve parklara akın etti.

Şanlıurfa resmen yanıyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa, Türkiye'nin en sıcak şehirlerinden biri olarak biliniyor ve bu ününü bu yaz da haklı çıkarmaya devam ediyor. Hava sıcaklıkları etkisini arttırarak gösteriyor ve bugün termometreler 44 dereceyi gösterdi.

Sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemek için gölgelik alanlara ve parklara akın ediyor.

 Tarihi Balıklıgöl çevresi ve diğer gölgelik alanlar vatandaşlarla dolup taştı. Bazı çocuklar ise sıcaktan bunalınca süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor.

Sıcaklığın önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor. Vatandaşlar şimdiden serinleme yöntemleri konusunda düşünmeye koyuldular. Uzmanlar da bu sıcak havalarda bol su içilmesi ve güneş ışınlarından korunulması konusunda uyarılar yapıyor.

Sokak hayvanları da en az insanlar kadar sıcaklıktan etkileniyor. Özellikle kedi ve köpekler buldukları en ufak gölgelikten faydalanmaya çalışıyor.

 

 

Şanlıurfa resmen yanıyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.