Şanlıurfa uçuşu öncesi havalimanı karıştı! “Tam bir rezalet”

Ankara-Şanlıurfa seferinde yaşanan gecikme, yolcuları çileden çıkardı. Dün saat 19:50'de kalkması gereken AJet seferinde 5 saatlik bir gecikme yaşandı. Uzun bekleyişe tepki gösteren yolcular, havalimanında adeta isyan etti.

Şanlıurfa uçuşu öncesi havalimanı karıştı!  “Tam bir rezalet”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala



Dün, AJet Hava Yolu Şirketine ait Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Şanlıurfa GAP Havalimanı'na gerçekleştirilecek olan uçuşta büyük bir gecikme yaşandı. Saat 19:50'de kalkması planlanan uçak, 5 saatlik bir gecikmeyle gece yarısına yakın bir saatte kalkarak yolcuları mağdur etti.

Uzun bekleyişe tepki gösteren yolcular, havalimanında adeta isyan etti. AJet yetkililerinin rötar hakkında yetersiz bilgilendirme yapması ve gecikmenin uzaması yolcuların öfkesini artırdı. Bekleyiş sırasında birçok yolcu, sosyal medya üzerinden durumu paylaşarak seslerini duyurmaya çalıştı.

Yaşanan rötar ile ilgili şirket yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yolcular, tazminat ve özür beklediklerini belirterek, bu tür aksaklıkların tekrarlanmaması için önlem alınmasını talep etti.

Tepkilerden biri de Şanlıurfalı gazeteci Cengiz Aksan'dan geldi. Aksan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Bu akşam 19.50'de havalanmış olması gereken AJet Ankara-Şanlıurfa uçağı hala yerden kalkmadı! 5 saattir alanda bekleyen vatandaşlar isyan ediyor. Görevliler vatandaşlara sorunun yanlışlıkla 14 fazla bilet satışından kaynaklandığını söylüyor. Şimdi bazı yolcular uçmaktan vazgeçmeleri için ikna edilmeye çalışılıyor. AJet Yönetimi ne sorunu çözüyor, ne de bir açıklama yapıyor. Yolculardan çocuğu olan var, hasta olan var. Tam bir rezalet!"

Şanlıurfa uçuşu öncesi havalimanı karıştı! “Tam bir rezalet”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.