Bayramda yollar kana bulandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk iki gününde meydana gelen trafik kazalarında 16 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 716 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Bayramda yollar kana bulandı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


ŞANLIURFA- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinde trafik denetimlerinin hassasiyetle sürdürüldüğünü belirterek, tatilin ilk iki gününde yaşanan trafik kazalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bakan Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin, vatandaşların güvenliği için denetimlerini aralıksız olarak devam ettirdiğini vurguladı.

16 Haziran Pazar günü, bayram tatilinin ikinci gününde 24 saatlik süre içinde Türkiye genelinde 726 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 11 kişi hayatını kaybederken, 1.295 kişi yaralandı. Aynı gün içerisinde trafik ekipleri tarafından 289.700 araç denetlendi. Denetimler sonucunda 18 bin 889 araca hız ve radar işlemi, 17 bin 227 araca ise diğer trafik ihlalleri nedeniyle işlem yapıldı.

Bayram tatilinin ilk iki gününde (Cumartesi ve Pazar) toplamda 16 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti. Bu süreçte yaralanan kişi sayısı ise 2 bin 716 olarak kaydedildi.

 Bakan Yerlikaya, hayatını kaybeden vatandaşlar için Allah’tan rahmet, yaralılar için ise acil şifalar diledi.

Ayrıca, hız yapılmaması ve emniyet kemeri kullanılmasının önemine değinen Bakan Yerlikaya, "Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Yolun sonu bayram olsun" ifadelerini kullandı.

Bayramda yollar kana bulandı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.