Şanlıurfalı çocuklar sosyal medyayı salladı! “Urfalı çocukların dansa tahammül süresi…”

Şanlıurfa'da çekildiği öner sürülen ve sosyal medyada paylaşılan bir video, kısa sürede gündem oldu. Videoda, kendi aralarında dans eden küçük kızların, bir anda halaya geçtikleri görülüyor. Görüntüler, izleyenleri hem şaşırttı hem de gülümsetti.

5

Şanlıurfa'da çekildiği iddia edilen bir video, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Videoda, kendi aralarında dans eden küçük kızların, bir anda halaya geçtiği görülüyor. Görüntüler, "Urfalı çocukların dansa tahammül süresi..." yorumlarına yol açtı.

Videoda, 7-8  yaşlarında olduğu tahmin edilen kızlar, sokakta müzik eşliğinde dans ediyor. Neşeli bir şekilde oynayan kızlar, bir anda halay müziği duyduklarında ritme ayak uydurarak halaya geçmeye başlıyor. Küçük kızların spontane halayları izleyenleri gülümsetti

Sosyal medyada paylaşılan videoya çok sayıda yorum yapıldı. Kullanıcılar, küçük kızların sevimli hallerini ve halaya olan tutkularını öven yorumlar yaptı.

Bazı kullanıcılar ise videoya esprili yorumlar yaparak, "Urfalı çocukların dansa tahammül süresi 10 saniyedir", "Halay DNA'da varmış", "Küçücük yaşlarında bile ritme ayak uyduruyorlar" gibi yorumlar paylaştılar.

Videonun çekildiği yer ve tarih tam olarak bilinmiyor. Fakat videonun Şanlıurfa'da çekildiği tahmin ediliyor.