Milletvekili Başak'tan elektrik kesintileri hakkında önemli açıklama: "Çözüm için çalışıyoruz"

Şanlıurfa'da son dönemde artan elektrik kesintileri vatandaşları adete çileden çıkartırken, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Enerji kesintilerinin minimize edilmesi için gerekli tüm adımların atıldığını belirten Başak, ilgili kurumlar ile koordineli bir şekilde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

5

ŞANLIURFA- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak sosyal medya hesabında elektrik kesintileri hakkında bir açıklama yaptı. 

Vekil Başak, açıklamasında sorunların çözümü noktasında vatandaşların desteği ve sabrının önemli olduğuna vurgu yaparak, Şanlıurfalı hemşehrilerinin bu zorlu süreçte anlayış göstermelerini rica etti.

 Enerji kesintilerinin minimize edilmesi için gerekli tüm adımların atıldığını belirten Başak, ilgili kurumlar ile koordineli bir şekilde çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak

“SİZLERDEN DE DESTEK VE SABIR BEKLİYORUZ”

Başak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Şanlıurfalı Hemşehrilerim, Son dönemde yaşadığımız sürekli elektrik kesintileri hepimizi derinden etkilemekte ve günlük hayatımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Bu konuda sizlerle hem sorunların nedenlerini paylaşmak hem de çözüm yolları üzerinde çalıştığımızı bildirmek istiyorum. Öncelikle, elektrik kesintilerinin temel sebeplerini tespit etmek için ilgili kurumlar ve uzmanlarla sürekli temas halindeyiz. Altyapı yetersizlikleri, mevsimsel değişiklikler ve teknik arızalar gibi nedenler, kesintilere yol açan başlıca faktörler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu konu da TEDAŞ’ın yetkilileri ile sürekli irtibat halinde olarak hem sorun yaşanan bölgeler hakkında bilgi alınmakta ve ivedi bir şekilde müdahale edilmesi konusunda koordinasyon sağlanılmaktadır.  Aynı şekilde yerel ölçekte çözülemeyen konular hızlıca üst makamlara, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı nezdinde takip edilmektedir.  Bu süreçte, sizlerden de destek ve sabır bekliyoruz. Elektrik kesintilerinin minimize edilmesi için hep birlikte çalışmamız gerektiğine inanıyorum.  Her bir vatandaşımızın yaşadığı mağduriyetin farkındayız ve bu mağduriyetlerin giderilmesi için tüm gücümüzle çalışıyoruz”.

Değerli Şanlıurfalı Hemşehrilerim,

Son dönemde yaşadığımız sürekli elektrik kesintileri hepimizi derinden etkilemekte ve günlük hayatımızı olumsuz yönde etkilemektedir.

Bu konuda sizlerle hem sorunların nedenlerini paylaşmak hem de çözüm yolları üzerinde çalıştığımızı…

— Hikmet Başak (@HikmetBasak_63) June 14, 2024