Kent Konseyi seçime gidiyor! Aday Öztürkmen'den açıklama

Şanlıurfa'nın siyasi atmosferi, Kent Konseyi başkanlığı seçimleriyle heyecanlanıyor. Yarın gerçekleşecek olan Seçimli Olağan Genel Kurul'a doğru yaklaşılırken, aday Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen bir açıklama yaptı.

Kent Konseyi seçime gidiyor! Aday Öztürkmen'den açıklama

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurulu, 9 Haziran Pazar günü saat 14:00'de Esentepe Mahallesinde bulunan Mehmet Akif İnan Konferans salonunda yapılacak.

 Seçimde Ali Rıza Öztürkmen, Süleyman Hartavioğlu, Recep Akyol ve Abdulkadir İkbal yarışacak.

Aday Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen bir açıklama yaptı.

Öztürkmen şunları kaydetti: 

“Değerli Halkımız ve saygıdeğer Kent Konseyi Delegeleri, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından, Şanlıurfa Kent Konseyi'nin Seçimli Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştireceğiz.

Kent Konseyleri, şehirlerimizin sürdürülebilir gelişimi ve katılımcı demokrasi anlayışının yerleşmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. Siyaset kurumun vesayeti altında uzun yıllardır atıl durumda bulunan kentimizin değerli kurumunu işler hale getirmek için kentimizde yer alan Meslek Odaları, Sivil Toplum Kuruluşları, Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendikalarımızla birlikte Demokratik Kent Konseyini oluşturma ihtiyacı doğmuştur. Oluşturduğumuz yapımızla Kentimizin tüm kesimlerini temsil edecek listeyi oluşturma çabalarımız sizlerin de desteği ile nihayete ermiştir. Kentimizin gelişimi ve refahı için el birliği ile çalışacağımıza olan inancımızla sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyor; desteklerinizi bekliyoruz”.

Kent Konseyi seçime gidiyor! Aday Öztürkmen'den açıklama

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.