Kan donduran cinayet: Çöpte kadın cesedi bulundu

Türkiye geçtiğimiz gece yaşanan dehşet verici bir cinayetle sarsıldı. Bir çöp konteynerinde, boğazı kesilmiş ve vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olan genç bir kadın cesedi bulundu.

5

GAZİANTEP - Olay, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Karşıyaka Mahallesi Eski Dülük Caddesi'nde meydana geldi.

Belediye çöp toplama ekipleri, çöp konteynerini boşaltmak isterken çuval içerisindeki kadın cesedini fark etti ve durumu hemen polise bildirdi.

Olay yerine hızla gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alarak çöp konteynerinde inceleme başlattı.

Ekiplerin ilk incelemelerine göre, yabancı uyruklu olduğu belirlenen ve yaklaşık 25 yaşlarında olduğu tahmin edilen kadının, çevredeki bir evde boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü ve ardından çuvala konularak çöpe atıldığı tespit edildi.

Vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olan genç kadının kimliği henüz belirlenmedi. Kadın, kimlik tespiti ile otopsi işlemleri için ceset Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayın yaşandığı Eski Dülük Caddesi'nde geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri, cinayetin işlendiği iddia edilen çevredeki bir evde de detaylı incelemeler yaptı. 

Cinayet sonrası kaçtığı belirlenen katil zanlısını yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı.