Şanlıurfa'da öğrencilere bağımlılıkla mücadele semineri verildi

Bozova'da İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğinde öğrencilere bağımlılıkla mücadele semineri verildi.

Şanlıurfa'da öğrencilere bağımlılıkla mücadele semineri verildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle düzenlenen bağımlılıkla mücadele seminerleri devam ediyor.

Bu kapsamda, Bozova ilçesine bağlı Kepirce İlkokulu öğrencilerine seminer verildi. Seminere, Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan ve eğitimci Muharrem Çelik de katıldı.

Seminerde bağımlı gençlerin yaşadığı durumlar göz önünde bulundurularak bu gençlerin nelerle karşılaştığı konusu ele alındı.

Seminere katılan Şanlıurfa İl Müftüsü Ramazan Tolan, öğrencilerden bağımlılık yapan her şeyden uzak durmalarını söyledi. Tolan, başarılı olmanın öneminden bahsederek insan haklarına ve çevreye saygılı, doğayı koruyan ve hayal gücü yüksek bireyler olmaları yönünde öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Seminere katılan eğitimci Muharrem Çelik, Şanlıurfa Valiliği tarafından yürütülen 'Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum Projesi'nden bahsederek bağımlı olan gençlerin bu projeye katılmaları tavsiyesinde bulundu. Programda, öğrenciler eğitimci Muharrem Çelik tarafından motive edilirken, halk ozanı Ümit Yaşar Doruk ise sazı ve sözüyle seminere renk kattı.

Seminerin sonunda öğrencilere ve vatandaşlara saç ve tırnak kesimleri yapıldı.

İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tüm gençleri bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlendirmeyi hedeflediği, sadece birkaç okulda değil kentin 13 ilçesinde ve kırsal mahallerinin tamamında sürdürülmesini hedeflediği belirtildi.

Şanlıurfa'da öğrencilere bağımlılıkla mücadele semineri verildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.