Berdan Mardini Şanlıurfa'yı coşturdu!

Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali kapsamında Arkeoloji Müzesi Meydanı'nda sahne alan ünlü türkücü Berdan Mardini, on binlerce Şanlıurfalıya unutulmaz bir konser yaşattı. Enerjisi ve birbirinden güzel türküleriyle izleyenleri coşturan Mardini, Şanlıurfa'ya özel hazırladığı repertuvarıyla da büyük beğeni topladı.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleşen konserde Berdan Mardini, on binlerce Urfalıya keyifli anlar yaşattı.

Konser öncesi duygularını dile getiren Mardini, heyecanını sahnede atacağını söyledi. Şanlıurfa'yı çok sevdiğini ve yağmurun yağmamasına sevindiğini de belirten sanatçı, şunları kaydetti:

"Sanat, kültür ve müzik insanları birleştirir. Dünyanın her yerinde 7 notayla çalamayacağınız şarkı yoktur. Müzik evrenseldir ve her zaman birleştiricidir. Şanlıurfa'nın da müziği çok sevdiğini biliyorum. Bu tür festivallerin ülkemiz için çok önemli olduğuna inanıyorum. İnşallah Kültür Yolu Festivali uzun yıllar devam eder."

Mardinli'nin konseri, Şanlıurfalılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. İzleyiciler, Mardini'nin türkülerine eşlik ederek halay çekip, dans etti. Konser, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Berdan Mardini'nin konseri, Şanlıurfa Kültür Yolu Festivali'nin en önemli etkinliklerinden biri olarak kayıtlara geçti.