10 bankadan gece yarısı flaş ATM kararı! ATM'den para yatırıp çekenler dikkat

Nakit para çekme ve yatırma işlemlerinde yaşanan limit sorunları, 10 bankanın harekete geçmesine neden oldu. Bankalar, ATM limitlerini enflasyona paralel olarak güncelleyerek müşterilerinin mağduriyet yaşamasını önleyecek.

10 bankadan gece yarısı flaş ATM kararı!  ATM'den para yatırıp çekenler dikkat

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Enflasyon oranlarının yükselmesiyle birlikte ATM limitleri düşük kaldığı için birçok banka müşterisi işlemlerini yapamıyor. Bankalar ATM'lerle ilgili düzenlemelerini peş peşe paylaşmaya devam ediyor. Bankacılık sektöründe yapılan düzenlemelerle birlikte 10 tane banka ATM limitlerinde değişiklik yaptı. 

YENİ LİMİTLER NE KADAR OLDU?

Yapılan düzenlemeler sonucunda ATM'den nakit çekim limiti 5 bin TL'den 10 bin TL'ye yükseltildi. Bu sayede müşteriler, tek seferde daha fazla nakit para çekebilecek.

SADECE LİMİT ARTIŞI DEĞİL!

Bazı bankalar limit artışının ötesine geçerek müşterilerine ek kolaylıklar da sunuyor. Bu bankalarda ATM'den yapılabilecek günlük işlem limiti 10 bin TL'den 15 bin TL'ye çıkarıldı.

KART OLMADAN İŞLEM YAPMA İMKANI

Nakit yoğun işlemlerini bankalardan ziyade ATM'lerden yapmak isteyen müşteriler için de yeni bir imkan sunuldu. Bu sayede müşteriler, kartları olmasa bile QR kod aracılığıyla ATM'lerden 10 bin TL ile 15 bin TL arasında işlem yapabilecek.

BANKALARDAKİ YOĞUNLUK AZALACAK

Yeni düzenlemelerin bankalardaki yoğunluğu azaltması ve müşterilerin işlemlerini daha hızlı bir şekilde tamamlamalarını sağlaması bekleniyor.

HANGİ BANKALAR LİMİTLERİ ARTTIRDI?

Haber metninde hangi bankaların limitleri ne kadar artırdığına dair bilgi verilmemiş. Bu bilgilere ulaşmak için bankaların resmi internet sitelerini veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

 

10 bankadan gece yarısı flaş ATM kararı! ATM'den para yatırıp çekenler dikkat

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.