TEMA Şanlıurfa'dan yeşil geleceğe adım: "TEMA'lı Olmak" çalıştayı ile farkındalık artırıldı

TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği, Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası'nda "TEMA'lı Olmak" adlı bir çalıştay düzenleyerek doğa sevgisi ve çevre bilincini pekiştirmeyi amaçladı. Çalıştaya yoğun bir katılımın olduğu gözlemlendi.

TEMA Şanlıurfa'dan yeşil geleceğe adım: "TEMA'lı Olmak" çalıştayı ile farkındalık artırıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği, Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası'nda "TEMA'lı Olmak" adlı bir çalıştay düzenledi.

Çalışmanın açılış konuşmasını gerçekleştiren TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen, TEMA Vakfı'nın misyonu, hedefleri ve Şanlıurfa'daki faaliyetleri hakkında kapsamlı bilgiler sundu. İl Temsilci Yardımcıları Özlem Öztürkmen ve Yeliz Melik de gönüllülerle bilgi ve deneyimlerini paylaşarak ilham kaynağı oldu.

Etkinlikte hem mevcut hem de yeni gönüllüler bir araya gelerek TEMA Vakfı'nın Şanlıurfa'daki çalışmalarına destek olma konusunda kararlılıklarını dile getirdi. Yeni gönüllülere hoş geldiniz denilerek, hangi alanda destek olabilecekleri hakkında bilgi alındı ve katılımları için teşekkür edildi. Çalıştayın sonunda tüm katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Yoğun ilgi ve değerli katkılar sayesinde dolu dolu ve keyifli bir gün geçiren TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği, bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve katılımcılara teşekkürlerini iletti. Vakıf, doğa sevgisi ve çevre bilincinin yayılması için çalışmalarına devam edeceğini ve gelecek etkinliklerde de tüm doğa severleri aramızda görmekten mutluluk duyacağını belirtti.

 

TEMA Şanlıurfa'dan yeşil geleceğe adım: "TEMA'lı Olmak" çalıştayı ile farkındalık artırıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.