DEM Parti Milletvekili Beştaş Hilvan’da

DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, 2 Haziran’da seçimlerin yenileneceği Hilvan’da partinin adayları için destek açıklaması yaptı. Beştaş, “Halkın belediyesini halk yönetecek” dedi.

DEM Parti Milletvekili Beştaş Hilvan’da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) seçimlerin yenileneceği Hilvan’da çalışmaları devam ediyor. 

DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş da bugün Hilvan’da partinin çalışmalarına katıldı. 

Meral Danış Beştaş, 31 Mart’ta Hilvan’da halkın iradesini DEM Parti’den yana kullandığını belirterek, “AKP çetecilik faaliyetleriyle sandıkları yaktılar. Hem kendileri suç işlediler hem de kendilerinden yana fayda sağlamaya çalışıyor. Hukuk dem parti söz konusu olunca işletilmiyor. Böyle bir ilkesizlik böyle bir zulüm dünyanın hiç bir yerinde görülmemiştir. 31 Mart’tan sonra birçok hukuksuzluk gasp girişimi oldu. Hilvan’dayız partimiz Hilvanı aldı. Ama el konulduğu için 2 Hazirana kadar tüm Hilvan halkı geniş bir çalışma yürütüyor” diye konuştu. 

 

BEŞTAŞ: HALKIN BELEDİYESİNİ HALK YÖNETECEK

“Halka rağmen halk yönetilemez” diyen Beştaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hiç bir hukuk kullanılmadan ben bu belediyeyi aldım diye biz zihniyet yoktur. AKP tarihe darbeciliği uygulayan bir iktidar olarak geçecektir. Biz ilk kez belediyeleri yönetmeyeceğiz biz uzun yıllardır en çok demokratik davranan yerelden yönetimi önceleyen kadınların eşit temsiliyete olduğu belediyeciliği daha önce de uyguladık. AKP’nin derdi şatafatını belediyelere yayarak halkın gücünün karşısına dikmek. Devasa borçlar bırakmışlar. Siyasi ahlaksızlıklarını sonuna kadar kullanmışlardır. Halkın belediyesini halk yönetecek. Halk kendinden yana olanı tercih edecek”.

DEM Parti Milletvekili Beştaş Hilvan’da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.