Türkiye Şanlıurfalı TikTok fenomenlerini konuştu! Kavga, tutuklanma, ölüm…

Şanlıurfalı Tiktok fenomenleri son dönemde Türkiye'de oldukça fazla konuşuldu. Kimi kavgalarıyla, kimi kazançlarıyla, kimi vefatıyla, kimi de tutuklanmasıyla gündeme geldi. İşte son dönemde Urfalı fenomenlerin yaşadığı olaylar…

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfalı Tiktok fenomenleri son dönemde Türkiye'de oldukça fazla konuşuldu. Birbirinden ilginç haberlerle gündeme gelen fenomenler, kavgadan kazanca, yasdan tutuklamaya kadar birçok olay yaşadı.

Farklı olaylarla gündeme gelen fenomenler, hem hayranlarını sevindirdi hem de üzdü.

Bu olaylar, Şanlıurfa'lı TikTok fenomenlerinin son dönemdeki popülerliğini ve yaşadıkları olayları gözler önüne serdi. Fenomenlerin yaşadığı bu olaylar, TikTok platformunun Türkiye'deki etkisini ve fenomenlerin hayatlarını ne kadar etkileyebileceğini de gösteriyor.

İŞTE O OLAYLAR…

EMİN AĞA'NIN KOMŞU KAVGASI

Tiktok dünyasının tanıdık yüzlerinden olan Emin Ağa, adı yaşadığı kavgayla duyuldu. Şanlıurfalı fenomen Mehmet Emin Çiteri, Tiktok'ta "Emin Ağa" olarak biliniyor ve komşularıyla arasında çıkan bir anlaşmazlık sonucunda kavga çıktı. Kavgada kendiyle birlikte 4 kişi yaralandı.

HÜLYA MİZGİN'İN KAZANCI ULUSAL PLATFORMLARA TAŞINDI

Şanlıurfalı Hülya Mizgin ise günlük kazancıyla uzun süre konuşuldu. Mizgin, Tiktok platformunda popüler bir fenomen haline gelerek, canlı yayınlarında izleyicilerden hediye ve bağışlar alıyor. Bazı ulusal TV kanallarında da yer alan Mizgin, eleştirilerin odağı haline geldi.

SADIK DEDECAN'IN ÖLÜMÜ SEVENLERİNİ YASA BOĞDU

Şanlıurfalı Sadık Dedecan, Tiktok’ta fenomen isimler arasına girmiş, çektiği videolar çok sayıda izleyiciye ulaşmıştı. 

Şanlıurfa’da çok sevilen fenomenlerden olan  Sadık Dedecan’ın ölüm haberi sevenlerini ve hayranlarını yasa boğdu. Sosyal medyada çektiği videolar ve “Ben yaptım” sözleri ile ünlenen isim genç yaşta hayata gözlerini yumdu.

11 Temmuz’da işlettiği giyim mağazasında Dedecan açıkta bulunan elektrik kablosuna temas etmesi sonucu akıma kapılarak hayatını kaybetmişti.

MELEK AZAD'IN TUTUKLANMASI ŞAŞKINLIK YARATTI

Şanlıurfalı Tiktok fenomeni Melek Azad, giyim tarzı ve paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettirse de, tutuklanmasıyla gündeme geldi. Azad, hakkında kasten yaralama suçundan 2 yıl 3 ay hapis cezası bulunmasıyla mahkemece tutuklandı ancak daha sonra serbest bırakıldı. 

YTL OSMAN'IN PROGRAM SERÜVENİ

Sosyal medya platformu TikTok'ta kafa sallayarak yaptığı videolarla fenomen olan YTL Osman lakabıyla tanınan Osman Yavuz ise "Kim Milyoner Olmak İster" programına katılmasıyla çok konuşuldu. 

Tiktok'ta yaptığı videolarla ünlenen Yavuz, ilk soruda elenme tehlikesi yaşarken, üçüncü soruda elenerek yarışmadan ayrıldı. Program sonrası uzun süre konuşulan isimler arasında yer aldı.