Karaköprü Belediyesi'nden maaş kesintisi iddialarına yalanlama! Kademeli olarak ödenecek

Karaköprü Belediyesi'nden çalışan personellerin maaşlarında kesinti yapıldığı iddialarına yönelik bir açıklama geldi. Açıklamada, kurum bünyesinde çalışan personelin maaşlarında kesinti olmadığını mali dengeyi sağlamak amacıyla bu ay kademeli olarak ödeneceği ifade edildi.

Karaköprü Belediyesi'nden maaş kesintisi iddialarına yalanlama!  Kademeli olarak ödenecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KARAKÖPRÜ- Karaköprü Belediyesi bu ay maaşların bir kısmını yatırdı. Açıklama yapılmayan personel, maaşlarında kesinti yapıldığı için seslerini yetkililere duyurmaya çalıştı. Belediye bir gün geçtikten sonra yaptığı açıklamada maaşların kalan kısımlarının haftaya yatırılacağını belirtti.

Açıklamada, kurum bünyesinde çalışan personelin maaşlarında bir kesinti yapılmadığı, mali dengenin sağlanması amacıyla personel maaşlarının bu ay kademeli olarak ödeneceği belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, çalışan personelin maaşlarının yarısının 15 Mayıs'ta hesaplarına yatırıldığı ve geri kalanın da bugün (16 Mayıs) hesaplarına aktarılacağı bilgisi paylaşıldı. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Karaköprü Belediyesi’nde çalışan personellerin maaşlarında kesinti yapıldığı iddiaları üzerine bir açıklama yapılması gerekliliği doğmuştur. Karaköprü Belediyesi olarak kurum bünyesinde çalışan personelin maaşlarında bir kesinti yapılması söz konusu değildir. Kurum olarak mali dengenin sağlanması amacı ile personel maaşları bu ay kademeli olarak ödenecektir. Hali hazırda personellerimizin maaşlarının ½’si Mayıs ayının 15’i itibari ile hesaplarına yatırılmıştır. Bugün itibari ile (16 Mayıs) kalan maaşların ½’side personellerimizin hesaplarına aktarılacaktır. Toplamda maaşların ¾’ü ödenmiş olacaktır. Kalan maaş ödemeleri ise önümüzdeki hafta yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”

Karaköprü Belediyesi'nden maaş kesintisi iddialarına yalanlama! Kademeli olarak ödenecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.