Tekerlekli sandalye ile gitti: Şanlıurfalı sanatçı yıllar sonra Azerbaycan'da konser verdi

Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses, yıllar sonra Azerbaycan'da konser verdi, hayranlarıyla birlikte sevilen şarkılarını seslendirdi. Bir döneme damga vuran Azeri kızı Günel de konserde Tatlıses'e eşlik etti. Konser öncesi havalimanında görüntülenen Tatlıses'in tekerlekli sandalye üzerinde aracına doğru götürüldüğü görüntüler ise sosyal medyada gündem konusu oldu.

5

AZERBAYCAN- Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses uzun yılların ardından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de konser verdi. Azerbaycanlı hayranlarıyla bir araya gelip sevilen şarkılarını seslendiren Tatlıses'e hayranları eşlik etti. Yıllar sonra konser vermek için gittiği Azerbaycan'da sevenlerine özel hazırladığı repertuarla hem duygusal hem de eğlenceli eserlerini sevenleri ile buluşturdu.

Konser öncesi havalimanında görüntülenen Tatlıses'in tekerlekli sandalye üzerinde aracına doğru götürüldüğü görüntüler ise sosyal medyada gündem konusu oldu. Hayranları tarafından coşkuyla karşılanan Tatlıses'in bu görüntülerine 'Ayakta bile duramıyorsun hala para peşindesin', 'Azrailin unuttuğu adam...' şeklinde yorumlar geldi. 



Tatlıses'e Azeri kızı Günel de eşlik etti

Ünlü sanatçıya bir döneme damga vuran Azeri kızı Günel de sahnede eşlik etti. Azeri kızı Günel olarak tanınan Günel Zeynalova, henüz 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilmişti. Günel Zeynelova'nın yıllar içinde estetik operasyonlarla geçirdiği değişim herkesi şaşırttı.

Büyükfırat o kareleri paylaştı

Tatlıses'in azeri hayranları ile buluştuğu Bakü konseri sonrasında, Türkiye - Azerbaycan İş Adamları ve Sanayiciler Birliği (TÜİB) Başkanı Hüseyin Büyükfırat ünlü sanatçı ile birlikte olduğu kareleri, "Urfa'da adettir gece 12'den sonra Çiğköfte yemek' dedi… Ha Urfa ha Bakü dedik ve güzel bir anı oldu… Bi dahaki sefere sıra gecesi olur belki." notuyla paylaştı.