Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Arslan’dan maç sonu flaş açıklamalar! “Bu düşme stresi insanı öldürebilir”

Şanlıurfaspor ligin son maçında Manisa FK’yi 2-0 yendi. Maç sonrası açıklama yapan teknik direktör Cihat Arslan, "Toplantıya bu duygularla girmek çok önemli. Allah'a şükürler olsun halkımızı sevindirdiğimiz için. Çünkü kornalar çalınıyor, insanlar bayram yaşadı. Tabii çok değerli bir şey ama bu düşme stresi insanı öldürebilir, bayıltabilir. Sevinci de çok yaşadığımı söyleyemem ama huzur var Allah'a şükür." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Arslan’dan maç sonu flaş açıklamalar! “Bu düşme stresi insanı öldürebilir”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfaspor, bugün evinde Manisa FK'yı 2-0 yenerek ligde kalmayı başardı. Teknik direktör Cihat Arslan, galibiyetin ardından yaptığı açıklamada duygularını dile getirdi.

“İNSANLAR BAYRAM YAŞADI”

Arslan, "Toplantıya bu duygularla girmek çok önemli. Allah'a şükürler olsun halkımızı sevindirdiğimiz için. Çünkü kornalar çalınıyor, insanlar bayram yaşadı. Tabii çok değerli bir şey ama bu düşme stresi insanı öldürebilir, bayıltabilir. Sevinci de çok yaşadığımı söyleyemem ama huzur var Allah'a şükür." dedi.

 “BÜTÜN HAYALİM, ÜMİDİM BU”

Çorum maçından önce basın aracılığıyla bir çağrı yaptıklarını ve 30 kişiye yakının gelerek kendilerine destek olduğunu belirten Arslan,

 "Urfa'da daha önce de çalıştım, hiç bugünkü kadar güzel bir atmosfer görmedim. Kendi maçımızla ilgili yani. Türkiye Kupası ve başka maçlarda bu coşku oldu ama herkes buna katkıda bulundu. Katkı veren herkese teşekkür ederim. İnşallah seneye rabbim yüzümüzü güldürür. Her türlü daha iyi yapılanma yaparak son haftayı böyle şampiyonluk kutlamalarıyla taçlandırırız. Bütün hayalim, ümidim bu." şeklinde konuştu.

Bu galibiyetle birlikte Şanlıurfaspor, ligde kalmayı garantilemiş oldu.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Arslan’dan maç sonu flaş açıklamalar! “Bu düşme stresi insanı öldürebilir”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.