1. Lig'de küme düşen son takım Tuzlaspor oldu

Trendyol 1. Lig'in son haftasında Şanlıurfaspor sahasında Manisa FK’yi 2-0 yendi. Gençlerbirliği ile berabere kalan Tuzlaspor ise TFF 2. Lig'e düştü.

1. Lig'de küme düşen son takım Tuzlaspor oldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig'in son haftasında ağırladığı Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Tuzlaspor, 16. sırada yer alarak Giresunspor ve Altay'ın ardından küme düşen son takım oldu. Gençlerbirliği ise play-off oynama şansını kaçırdı.

Trendyol 1. Lig'de sezonun son haftası bugün, saat 16.00'da oynanan 7 karşılaşma ile tamamlandı. Süper Lig'e yükselecek son takım olmak için play-off mücadelesi verecek takımlar ve küm düşen son takım belli oldu.

Ligi 3, 4, 5, 6 ve 7. sırada tamamlayan takımlar, play-off'a katılma hakkı kazanıyor. Ligin son 3 sırasındaki takım ise TFF. 2 Lig'e düşüyor.

Haftanın kritik mücadelesinde düşme hattındaki Tuzlaspor, play-off'a katılma mücadelesi veren başkent ekibi Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Gençlerbirliği 31. dakikada Awuku'nun kendi kalesine attığı golle öne geçti. Tuzlaspor 90+2. dakikada Sadık Baş'ın golüyle skora denge getirdi ve 1-1 sona erdi.

Bu sonuçlarla Manisa FK 40 puanla 12. sırada, Ankara Keçiörengücü 40 puanla 13. sırada, Adanaspor 39 puanla 14. sırada yer aldı. 38 puanlı iki takımdan Şanlurfaspor averajla 15. olup ligde kalırken, Tuzlaspor küme düştü.

1. Lig'de küme düşen son takım Tuzlaspor oldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.