Şanlıurfa’da Gazze için eylemler devam ediyor! Bütün Şanlıurfalılar davetli

İsrail’in Gazze’ye yönelik işgali ve soykırımı devam ederken, Şanlıurfa’da daha önce birçok kez İsrail’e tepki olarak eylem yapan Kitap Vakfı, yarın yine Rabia Meydanı’nda toplanarak, Kudüs şehidi Şanlıurfalı Hasan Saklanan’ı anmak ve İsrail’e tüm ilişkilerin kesilmesi için basın açıklaması düzenleyecek. Kitap Vakfı Başkanı Av. Mustafa Fuad Balıkçı, seslerin daha gür bir şekilde çıkması için tüm Şanlıurfalıları bu eyleme davet etti.

5

ŞANLIURFA- İsrail’in Gazze’de Filistin halkına yönelik saldırıları her gün artarak devam ediyor. Binlerce masum insan ve çocuğun hayatını kaybettiği bu soykırıma Şanlıurfalılardan tepkiler sürüyor. 

Daha önce İsrail’e karşı Şanlıurfa’da birçok eylem gerçekleştiren Kitap Vakfı, yarın yine Rabia Meydanı’nda toplanarak, Kudüs Şehidi Şanlıurfalı Hasan Saklanan’ı anmak ve 

İsrail'le ticareti de İsrail'i korumayı da bırakılması için sesini yükseltecek. İsrail’e tüm ilişkilerin kesilmesi için basın açıklaması düzenleyecek.

Kitap Vakfı Başkanı Av. Mustafa Fuad Balıkçı, "Urfalı Hasan Saklanan şehidimizi de anıyoruz. Filistin için Urfalı bir müslüman şehit oluyorsa bu şu anlama gelmektedir: egemenlerin çizdiği ulus sınırları hala ümmetin zihninde makbul değildir! ümmet bir bütündür" diyerek İsrail’e karşı yapılan bu direnişte seslerin daha gür bir şekilde çıkması için tüm Şanlıurfalıları yarın saat 17.00’de Rabia Meydanı’ndaki eyleme davet etti.