DEVA Partisi Şanlıurfa'da kendi logosuyla seçime girecek

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık, pazartesiden itibaren aday adayı başvurularını almaya başlayacaklarını belirtti. İttifak düşünmediklerini de belirten Işık, " Genel başkanımız ile olan ortak kararımız Şanlıurfa’da DEVA Partisi logosu ile biz seçime gireceğiz " ifadelerini kullandı.

5

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şanlıurfa İl Başkanlığı kentte özel bir otelde "Şanlıurfa Çalıştayı" düzenledi. 

3 gün süren çalıştayın son gününde açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Işık, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

IŞIK: AMACIMIZ YÖNETİMLERİMİZİ TEKRARDAN YENİDEN CANLANDIRMAK

"Amacımız il ve ilçe yönetimlerimizi kurmak, 13 ilçe ve il yönetimimizi tekrardan yeniden canlandırmak” diyen Işık, şunları kaydetti:

“Tüm başvuruları aldık, pazartesiden itibaren aday başvurularını alacağız. 15 Ocak'tan itibaren belediye başkan adaylarımızı açıklamaya başlayacağız. Bizim şu an ki yaptığımız çalıştay da tek amaç sistemin ne boyuta geleceği, partimizin Urfa'da yerleşeceği durum ne durumda olacağı yetmeyecek gibi biz partimizin ulaşabileceği noktaya geleceğiz. Bu bir ilçe olur, il olur, 2 tane meclis üyesi olur. Bu şekilde bir hazırlığımız var. Bunun matematiksel olarak hazırladık, başvurularımız çok fazla ve hazırlıklarımızı bitirdik.”