Bakan Yerlikaya başkanlığında terörle mücadele toplantısı

İçişleri Bakanlığı, terör, uyuşturucu, organize suç ve düzensiz göçle mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, başta terör olmak üzere organize suç örgütleri, uyuşturucu, düzensiz göç ve siber suçlarla mücadele konularının değerlendirildiği video konferans toplantısı gerçekleştirildi.

Bakan Yerlikaya başkanlığında terörle mücadele toplantısı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


 

İçişleri Bakanlığı tarafından, Türkiye genelinde ve Şanlıurfa'da da her gün terör, uyuşturucu, organize suç ve düzensiz göçle mücadele kapsamında başarılı operasyonlar yapılıyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör, organize suç örgütleri, uyuşturucu, asayiş, düzensiz göç ve siber suçlarla mücadele konu başlıklarını görüşmek üzere 81 ilin valisiyle video konferans gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Toplantıda, başta terör olmak üzere, uyuşturucu, organize suç ve düzensiz göçle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

İçişleri Bakanı toplantının ana gündeminin terör, organize suç örgütleri, uyuşturucu, düzensiz göç ve siber suçlar olduğunu belirtti. 

Bakan Yerlikaya başkanlığında terörle mücadele toplantısı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.