Şanlıurfa'daki temayülde en çok oy alanlar onlardı! Aday olabilecekler mi?

AK Parti Genel Merkezinin, "mevcut başkanların istifasına gerek olmadığını ve doğal aday adayı olduklarını" bildirmesi üzerine aday adayı olmayı düşünmeyenler bile umutlandı. Yapılan temayül yoklamasında özellikle ilçe başkanları, teşkilatını oluşturan ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerine birinci sıraya kendilerinin yazılmasını istedi. Sonuçlar açıklanmayacak olsa da bazı ilçe başkanlarının en fazla oy alan aday adaylarından olduğu biliniyor.

Şanlıurfa'daki temayülde en çok oy alanlar onlardı! Aday olabilecekler mi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından 26 Kasım’da  gerçekleştirilen temayül yoklamasında, bazı ilçe başkanları en çok oy alan aday adayları arasında yer aldı.

AK Parti Genel Merkezinin, mevcut başkanların istifasına gerek olmadığını ve doğal aday adayı olduklarını bildirmesi üzerine, aday adayı olmayı düşünmeyenler bile umutlandı. Yapılan temayül yoklamasında özellikle ilçe başkanları, teşkilatını oluşturan ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerine birinci sıraya kendilerinin yazılmasını istedi.

ADAY OLABİLECEKLER Mİ?

Sonuçlar açıklanmayacak olsa da, bazı ilçe başkanlarının en fazla oy alan aday adaylarından olduğu biliniyor. 

Bu ilçe başkanlarının, temayül yoklamasında en çok oy almaları, genel merkezin aday belirleme sürecinde dikkate alacağı bir faktör olarak görülüyor. Ancak, genel merkez bu hareketlere alışık olduğu için hem dikkate almıyor hem de pek iyi yorumlamıyor.

 

Şanlıurfa'daki temayülde en çok oy alanlar onlardı! Aday olabilecekler mi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.