21 Kasım Türkiye hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 21 Kasım 2023 Çarşamba günü Türkiye'nin büyük bölümünde güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Akdeniz Bölgesi'nde 28, Ege Bölgesi'nde 26, Marmara Bölgesi'nde 24, Karadeniz Bölgesi'nde 22, İç Anadolu Bölgesi'nde 20, Doğu Anadolu Bölgesi'nde 18, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 24 derece olacak.

21 Kasım Türkiye hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi'nin tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Antalya'da 28, Adana'da 26, Mersin'de 24 derece olacak.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi'nin tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, İzmir'de 26, Aydın'da 24, Muğla'da 22 derece olacak.

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi'nin tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, İstanbul'da 24, Bursa'da 26, Edirne'de 22 derece olacak.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi'nin tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Trabzon'da 22, Samsun'da 20, Ordu'da 18 derece olacak.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi'nin tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Ankara'da 20, Konya'da 18, Kayseri'de 16 derece olacak.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi'nin tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Erzurum'da 18, Kars'ta 16, Van'da 18 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin tamamında güneşli ve sıcak hava hakim olacak. En yüksek sıcaklıklar, Şanlıurfa'da 24, Gaziantep'te 22, Diyarbakır'da 20 derece olacak.

Hava durumuyla ilgili uyarılar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumuyla ilgili herhangi bir uyarı bulunmuyor.

21 Kasım Türkiye hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.