4 Kasım Türkiye hava durumu

Türkiye'de 4 Kasım 2023 Çarşamba günü hava genellikle güneşli olacak. En yüksek sıcaklık 20-25 derece, en düşük sıcaklık ise 10-15 derece olacak.

4 Kasım Türkiye hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel Durum

Türkiye'nin genelinde genellikle güneşli hava hakim olacak. Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeydoğusunda yer yer bulutlu, öğleden sonraları bu bölgelerde yerel olmak üzere sağanak yağış bekleniyor.

Bölgelere Göre Hava Durumu

  • Marmara Bölgesi: Genellikle güneşli, kuzeydoğu kesimlerinde yer yer bulutlu, öğleden sonraları bu kesimlerde yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek. En yüksek sıcaklık 20-25 derece, en düşük sıcaklık 10-15 derece olacak.
  • Ege Bölgesi: Genellikle güneşli, kuzeydoğu kesimlerinde yer yer bulutlu geçecek. En yüksek sıcaklık 20-25 derece, en düşük sıcaklık 10-15 derece olacak.
  • Akdeniz Bölgesi: Genellikle güneşli, iç kesimlerde yer yer bulutlu geçecek. En yüksek sıcaklık 22-27 derece, en düşük sıcaklık 12-17 derece olacak.
  • İç Anadolu Bölgesi: Genellikle güneşli, kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer bulutlu geçecek. En yüksek sıcaklık 18-23 derece, en düşük sıcaklık 7-12 derece olacak.
  • Doğu Anadolu Bölgesi: Genellikle güneşli, kuzeydoğu kesimlerinde yer yer bulutlu, öğleden sonraları bu kesimlerde yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçecek. En yüksek sıcaklık 15-20 derece, en düşük sıcaklık 5-10 derece olacak.
  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi: Genellikle güneşli geçecek. En yüksek sıcaklık 20-25 derece, en düşük sıcaklık 10-15 derece olacak.

Rüzgar

Genellikle kuzeyli, güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Nem Oranı

Genellikle yüzde 40-70 arasında değişecek.

Yağış Beklentisi

Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeydoğusunda yer yer bulutlu, öğleden sonraları bu bölgelerde yerel olmak üzere sağanak yağış bekleniyor.

Diğer Bilgiler

Güneş ışığı süresi 10-12 saat olacak.

Hava Kalitesi

Genellikle iyi olacak.

4 Kasım Türkiye hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.