Dünya'da yaz havaları geri dönüyor!

Dünyanın birçok bölgesinde 20 Eylül 2023 tarihinde, hava sıcaklıkları yükselecek. Güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak.

Dünya'da yaz havaları geri dönüyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteoroloji uzmanlarına göre, 20 Eylül 2023 tarihinde, dünyanın büyük bir bölümünde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Avrupa'da, hava sıcaklıkları genel olarak güneşli ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık 25-30 derece arasında seyredecek. Güney Avrupa'da hava sıcaklıkları 30 derecenin üzerine çıkabilir.

Asya'da, hava sıcaklıkları genel olarak güneşli ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık 30-35 derece arasında seyredecek. Hindistan'da hava sıcaklıkları 40 derecenin üzerine çıkabilir.

Afrika'da, hava sıcaklıkları genel olarak güneşli ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık 40 derecenin üzerine çıkabilir. Sahra Çölü'nde hava sıcaklıkları 50 derecenin üzerine çıkabilir.

Kuzey Amerika'da, hava sıcaklıkları genel olarak güneşli ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık 25-30 derece arasında seyredecek. Güney Amerika'da hava sıcaklıkları genel olarak güneşli ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık 30-35 derece arasında seyredecek.

Okyanusya'da, hava sıcaklıkları genel olarak güneşli ve sıcak olacak. En yüksek sıcaklık 25-30 derece arasında seyredecek.

Dünyanın bazı bölgelerinde ise hava durumu daha değişken olacak.

Kuzey Amerika'nın kuzeyinde ve Avrupa'nın kuzeyinde, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyredecek. Bu bölgelerde yağmur ve kar yağışı görülebileceği tahmin ediliyor.

Güney Amerika'nın güneyinde ve Afrika'nın güneyinde, hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Bu bölgelerde yağmur ve fırtınalar görülebileceği tahmin ediliyor.

20 Eylül 2023 dünya hava durumu hakkında daha fazla bilgi için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dünya'da yaz havaları geri dönüyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.