Şanlıurfaspor’un maç bilet fiyatları belli oldu!

Trendyol 1.Lig'in 9. haftasında, Adanaspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları belli oldu.

5

TFF Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor 9. haftada deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak kritik maçın biletleri satışa çıktı. 

Buna göre, Maraton Tribün bilet fiyatı 150 TL olarak belirlendi. Sadece bu maç için engelli taraftarların Yeni Adana Stadyumu'nda 21 Nolu kapı yerine, Maraton Tribünü 13 Nolu tahliye kapısından görevlilerin yönlendirmeleriyle giriş yapabilecekleri belirtildi.

Güney Kale Arkası kombine kart sahiplerinin, maçı Maraton Tribününden, Güney Batı Tribün kombine kart sahiplerinin ise VIP-A Tribününden giriş yapabilecekleri bildirildi.

Adanaspor kulübünden yapılan açıklama şöyle:

"Maraton Tribün: 150 TL

Sadece bu maç için engelli taraftarlarımız 21 nolu kapı yerine, Maraton Tribünü 13 nolu tahliye kapısından görevli arkadaşların yönlendirmeleriyle giriş yapabilecekler.

Öte yandan Güney Kale Arkası kombine kart sahipleri maçı Maraton tribününden, Güney Batı Tribün kombine kart sahipleri ise VIP-A Tribününden giriş yapabilecekler”