DEVA Partisi’nde kongre heyecanı! Genel başkan belli oldu

DEVA Partisi'nin 2. Olağan Büyük Kongresi'nde, genel başkanlık seçimi sona erdi ve yeni başkan belirlendi.

5

DEVA Partisi, “Yeni bir yol, DEVA yolu” temasıyla 2. Olağan Büyük Kongresi'ni düzenledi. Kongrede, partinin kurucu lideri Ali Babacan, genel başkanlık görevine yeniden seçildi.

ALİ BABACAN YENİDEN GENEL BAŞKAN


Kongrede, geçerli 556 oyun tamamını alarak Babacan, DEVA Partisi Genel Başkanlığı'na yeniden seçildi. Bu önemli toplantıda, genel başkanın yanı sıra genel merkez yönetim kurulu, disiplin kurulu ve ilkeler ile değerler kurulu üyeleri de belirlendi.

MYK LİSTESİ

DEVA Partisi’nin 50 kişilik Merkez Yönetim Kurulu listesinde, Ahmet Burçin Yereli, Ali İhsan Merdanoğlu, Bünyamin Özbek, Büşra Sakınmaz, Cem Avşar, Cennet Uslu, Duygu Aydın, Elif Esen, İbrahim Halil Çanakçı, İdris Şahin, Evrim Rızvaoğlu, Sadullah Ergin, Selam Aliye Kavaf, Mehmet Emin Ekmen, Yakup Engin, Zeynep Çamlı, Numan Tunç, Kerem Altın, Kamuran Sayhan, Serap Karaosmanoğlu yer aldı. 

DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

Deva Partisi’nin Genel Merkez Disiplin Kurulu üyeleri arasında Bahar Saygılı, Hüseyin Kaderoğlu, Fırat Fesih Kaya, Mahmut Sevindi, Mustafa Nuri Akbulut, Zeki Kahraman, Mehmet Zeki Kaplan bulunuyor. İlkeler ve Değerler Kurulu’nda ise Dilek Yüksel, Onur Güneş, Davut Gazi Benli, Süleyman Demir ve Ayhan Yılmaz yer aldı.