AK Parti Şanlıurfa'da 2 başkandan daha aynı açıklama: Görevimi tamamladım!

AK Parti Halfeti ve Bozova ilçe başkanları istişareler sonucu görevi tamamladıklarını duyurdu. İki başkan da aynı ifadeleri kullandı.

5

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda yönetimde yaşanan değişimin ardından ilçelerde de 2 başkan daha bayrağı teslim edeceğini açıkladı. 

AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Ökkeş Aybek istişareler sonucu görevini tamamladığını duyurarak “Kurulduğu ilk günden bugüne ‘halka hizmet hakka hizmettir’ düsturuyla milletimize hizmet eden AK Parti'mizde büyük bir onur ile ifa ettiğim  AK Parti Halfeti ilçe Başkanlığı görevimi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde tamamlamış bulunuyorum” dedi.

Aynı açıklama Bozova'dan da geldi. AK Parti Bozova İlçe Başkanı Yusuf Çakmak da “Kurulduğu ilk günden bu yana halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla milletimize hizmet eden AK Parti'mizde büyük bir onur ile ifa ettiğim AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı görevimi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde tamamlamış bulunuyorum” ifadelerini kullandı.