Şanlıurfalı sunucu entübe edilmişti! Güzel haberi Uğur Dündar verdi…

Gazeteci Uğur Dündar, geçtiğimiz ay evinde geçirdiği bir kaza sonucu hastaneye kaldırılan aslen Şanlıurfalı olan meslektaşı Reha Muhtar’ın sağlık durumu hakkında sevindirici bilgiler paylaştı. Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Muhtar’ın süratle iyileştiğini ve rehabilitasyon aşamasına geçileceğini belirtti.

5

Aslen Şanlıurfalı Reha Muhtar, 20 Ağustos’ta İstanbul’daki evinde yaşadığı talihsiz kaza sonrası hastaneye kaldırılmıştı. 

Gazeteci Uğur Dündar, hastanede Muhtar’ı ziyaret ettikten sonra, "Sevgili arkadaşım Reha Muhtar'ı ziyaret ettim. Doktorlar, durumunun iyiye gittiğini ve rehabilitasyon sürecine geçileceğini ifade ettiler. Meslektaşları ve sevenlerine duyurulur," şeklinde bilgi verdi.

Ayrıca, Muhtar’ı hastanede ziyaret eden eski hayat arkadaşı şarkıcı Nilüfer Uyumlu da, kızı Ayşe Nazlı ile birlikte geçirdiği zamanın ardından, "Durumu oldukça iyi, daha da iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacı var. Oturuyordu ve sohbet ettik. Ne zaman taburcu olacağı henüz belli değil ama kendisini iyi gördüm. Bu, beni rahatlattı." dedi.