Devlet Şanlıurfa’da arsa satacak!

Şanlıurfa'nın da yer aldığı 25 ildeki toplam 390 arsa, TOKİ tarafından açık artırma ile satışa sunulacak.

5

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsaları satışa çıkardı. Alıcılar, yüzde 25 peşinat, 48 ay vade ile arsa sahibi olabilecek.

ŞANLIURFA'DAN 390 ARSA SATIŞTA!

TOKİ, çeşitli niteliklerdeki arsaları alıcılarla buluşturmak üzere harekete geçti. Konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ve akaryakıt istasyonları gibi çeşitlilik arz eden bu arsalar, yatırımcılar için cazip fırsatlar sunuyor.

YATIRIMCILARA 48 AY VADE İMKANI!

Satışa sunulan arsaların alıcıları, yüzde 25 peşinat ödeyerek ve 48 ay vade seçeneğiyle bu arsaların sahibi olabilecekler. Bu kolay ödeme koşulları, yatırımcıların arsa sahipliği hedeflerine ulaşmalarını kolaylaştıracak.

DEV PROJE: 18 MİLYAR TL DEĞERİNDE ARSALAR!

Toplamda 5 milyon 952 bin 408 metrekare büyüklüğündeki arsaların toplam muhammen bedeli 18 milyar 204 milyon 420 bin 164 lira olarak belirlendi. Şanlıurfa’nın yanı sıra Adana, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Batman, Bitlis, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Malatya, Mardin, Mersin, Muğla, Tekirdağ ve Van illerindeki arsalar açık artırmayla satışa sunulacak.

AÇIK ARTIRMA TARİHLERİ VE YERLERİ

Açık artırma oturumları Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Katılımcılar, tekliflerini "www.emlakmuzayede.com.tr" üzerinden de verebilecekler.

DETAYLI BİLGİLER İÇİN İLETİŞİM

Satışa sunulan arsalar hakkında daha detaylı bilgi almak isteyenler, TOKİ’nin resmi web sitesi olan www.toki.gov.tr ve emlak müzayede portalı www.emlakmuzayede.com.tr üzerinden bilgi edinebilirler. Ayrıca, 0212 608 15 00 numaralı telefondan da bilgi alınabilir.