Telefon dolandırıcılarının son kurbanı ünlü oyuncu: Rollerini yedim

Türk sinemasının usta isimlerinden Erkan Can, geçtiğimiz günlerde katıldığı "Meşru Gayrimeşru" filminin ön gösteriminde şok edici bir açıklamada bulundu. Can, filmde yer almasının sebebinin kişisel bir tecrübe olduğunu söyleyerek, telefon dolandırıcılarının kendisini kandırıp 9 bin dolarını aldığını açıkladı.

5

Usta oyuncu Erkan Can, telefon dolandırıcılarının kurbanı olduğunu ve başına gelenleri katıldığı "Meşru Gayrimeşru" filminin ön gösteriminde anlattı. Oyuncu olmasına rağmen telefon dolandırıcıların oyununa düştüğünü belirtti. 

Sözcü Gazetesi’nde yer alan haberde Can,“Bir profesörün telefon dolandırıcılığına maruz kalmasını konu alan bu senaryo, bana çok tanıdık geldi çünkü ben de bu tuzağa düşmüştüm." dedi.

CAN: TELEFON DOLANDIRICILARINA 9 BİN DOLAR KAPTIRDIM

Zincirlikuyu’daki Zorlu Center’da gerçekleşen "Meşru Gayrimeşru" filminin ön gösterimine katılan Erkan Can, telefon dolandırıcılığı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: 

“Oyuncu olmama rağmen adamların rolünü resmen yedim. Beni telefonda kandırarak tam 9 bin dolarımı aldılar. Dolandırıcılar o kadar ikna ediciydi ki, kendimi savunmakta zorlandım. Neyse ki adam şu an cezaevinde ve paramı TL olarak geri aldım" dedi.

Usta oyuncu, bu tür olaylarda herkesin daha dikkatli olması gerektiği konusunda da uyarıda bulundu.

27 Eylül'de vizyonda izleyiciyle buluşacak olan “Meşru Gayrimeşru” adlı filmin yapımcılığını Orhan Şeddatlı üstlenirken  filmin oyuncu kadrosunda, sevilen komedi oyuncusu Şahin Sarsu ve Kemal Uçar da yer alıyor.