Şanlıurfa'da vali konuttan sorumlu yetkilileri inşaatta topladı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyyübiye’de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden deprem konutlarında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vali Şıldak, konut yapım işlerinin yanı sıra altyapı çalışmalarını yürüten tüm kuruluşların yetkilileriyle birlikte uyguladıkları iş planlamasını gözden geçirdi.

5

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Eyyübiye'deki Toplu Konut İdaresi (TOKİ) deprem konutlarının inşaatını yerinde inceledi.

Vali Şıldak, inşaat sürecinin hızlandırılması ve konutların hak sahibi vatandaşlara bir an önce teslim edilmesi amacıyla yapılan koordinasyon çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtti. 

Vali Şıldak, konuya ilişkin yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 “Eyyübiye İlçemizde TOKİ tarafından yapılarak iskana açılan ve yapımı devam etmekte olan Deprem Konutlarında yürütülen çalışmaları inceledik. Konut yapım işlerinin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarını yürüten bütün kuruluşların yetkileriyle birlikte uyguladığımız iş planlamasını gözden geçirdik.  Konutların bir an önce hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edilmesi için çalışmaları koordine ediyor, yakından takip ediyoruz”.