Şanlıurfaspor taraftarlarından Amedspor paylaşımı! Diyarbakır’da bu mesaj konuşuluyor

Bugün Şanlıurfa'da oynanacak Amedspor-Kocaelispor maçı öncesi, Şanlıurfaspor taraftarlarından Amedspor ve taraftarlarına sıcak bir destek mesajı geldi. Paylaşımda, "Urfa sizin eviniz" denildi.

5

Şanlıurfa’da yarın oynanacak Amedspor-Kocaelispor maçına saatler kala, Şanlıurfaspor taraftarlarından anlamlı bir destek mesajı geldi.

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Amedspor, bugün  21:00’de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda Kocaelispor ile karşılaşacak.

Maç öncesi Şanlıurfaspor taraftarları, Amedspor ve taraftarlarına desteklerini sosyal medya üzerinden duyurdu. Yapılan paylaşımda, “Urfa sizin eviniz. Pazartesi günü şehrimizde gerçekleşecek olan Amedspor-Kocaelispor müsabakası öncesinde tekrar Urfa’nın Amedsporlu dostlarımızın evi olduğunu hatırlatmak isteriz” ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda ayrıca, Şanlıurfa passolig kartları ile maça giriş yapılamayacağına dair bilgi verilerek, “Not; Şanlıurfa spor passoligleri ile maça giremiyoruz herkesin bilgisine!” şeklinde bir not düşüldü. Şanlıurfaspor taraftarları, Amedspor’a başarılar dileyerek, komşu şehrin yanında olduklarını belirtti.